Ons nieuwe gebouw

Welkom in onze zeer goed geventileerde school!

Oscar Romero in vogelvlucht

Begane grond

Bekijk hier onder andere de prachtige nieuwe aula voor de onderbouw en volg langs de nieuwe muzieklokalen de route naar de gezonde school-catering. Via de administratieve vleugel, neem je een kijkje in onze binnentuin, de bovenbouwaula, de prachtig ingerichte mediatheek en onze stilteruimte. Daarna neemt de camera je mee naar het leerplein én de lokalen van het team 1/2 mavo en mavo/havo en nemen we een kijkje in onze collegezaal, de mandelazaal, die voor het Open Huis is ingericht als Studio Oscar Romero. Langs de vaklokalen van beeldende kunst en de kunstlijn, kom je terug in de ontvangsthal van de school, waar het beeld van Oscar Romero te vinden is, de naamgever van onze school.

1e verdieping

Op de eerste verdieping vind je het splinternieuwe grote leerplein waar leerlingen onder begeleiding en in stilte kunnen studeren en zelfs in beweging kunnen blijven op de hometrainers. Daarna nemen we een kijkje bij he de leerpleinen voor havo en mavo én de lokalen waar de mavo- en havo-leerlingen vanaf klas 3 les krijgen. Daarna vervolgen we de weg langs de lokalen en het leerplein van team 1/2 havo en vwo en het vwo-team klas 3 t/m 6.  Daar vlakbij vind je ook de iHelp-balie en computerruimtes van het vak informatica. 

 

2e verdieping

Op de ook prachtig vernieuwde tweede verdieping vind je het ruime Open Laboratorium waar onder andere de Technologielijn is gehuisvest. Ook vind je hier de vak- en practicumlokalen van de exacte vakken NLT, scheikunde, natuurkunde en biologie.

Wil je kennis maken met de docenten, vakken en lesjes die hier gegeven worden, kijk dan bij vakken & lesjes naar de exacte vakken en het leuke kennismakingsfilmpje

Sportzalen & Fitness

Laat je door onze LO-docenten rondleiden in onze splinternieuwe en prachtige gymzalen en fitnessruimtes. Als je kiest voor de Sportlijn zul je hier en buiten school extra lessen gaan volgen. Je krijgt hier ook uitgebreide informatie over alle sportmogelijkheden op het Oscar Romero.

Rondleiding door ons gebouw en langs de onderwijskundige teams

Onze nieuwe teamleider van klas 1 en 2 mavo en 1 en 2 mavo/havo, mevrouw Viëtor, neemt je mee op haar ontdekkingsreis door ons fraaie nieuwe gebouw en stelt je voor aan en een aantal van onze teamleiders en medewerkers.