Beleef-het Oscar-middag

Dag
Uren
Minuten
Seconden

Welkom op de digitale Beleef-het Oscar-middag

Bekijk hier de opening van de digitale Beleef-het Oscar-middag door de teamleiders van de brugklas, mevrouw Reus en mevrouw Viëtor. Daarna kun je zelf de schoolbel luiden en starten met het eerste lesje. Via het hieronder klaargezette programma (met drie zelfgekozen lesjes, een pauze, een rondleiding en een afsluiting) kun je in ongeveer anderhalf uur het Oscar ontdekken. Werk vooral in je eigen tempo en mail een foto van de gemaakte opdrachten naar ohor@tabor.nl. Je kunt dan leuke prijzen winnen, waaronder een Oscar Romero-hoodie. Tijdens de live-uitzendingen van Studio Oscar Romero op 17 december en 14 januari maken we de prijswinnaars bekend. We wensen je heel veel plezier toe!

Kies hieronder je eerste lesje

Geschiedenis

Voor het lesje geschiedenis heb je alleen een blanco A4-tje nodig. Maak een foto van je volle bingokaart, mail deze naar ohor@tabor.nl en maak kans op een mooie Oscar-hoodie.

Tekenen

Voor het lesje tekenen heb je alleen een blaadje of strookje wit papier nodig. Stuur een foto van je tekening naar ohor@tabor.nl en maak kans op een mooie Oscar-hoodie

Engels

Voor het lesje Engels kun je hieronder het opdrachtformulier downloaden. Stuur een foto van je opdrachtformulier naar ohor@tabor.nl en maak kans op een mooie Oscar-hoodie. 

Biologie

Volg het lesje biologie en doe mee aan de quiz.

Kies hieronder je tweede lesje

Frans

Volg het lesje Frans. Wil jij, met behulp van onze unieke methode, leren hoe jij je voorstelt in deze mooie taal? Bekijk het filmpje en doe mee!

Aardrijkskunde

Je kunt hieronder de opdrachten downloaden die je tijdens het lesje kunt beantwoorden. Stuur een foto van het opdrachtenblad naar ohor@tabor.nl en maak kans op een mooie Oscar-hoodie.

Research: woB

Doe mee aan het lesje van het vak Research woB en vul hieronder het opdrachten- en antwoordformulier in en maak kans op een mooie Oscar-hoodie.

Beleef de pauze in onze onderbouwaula

Kies hieronder je derde lesje

Research: woA

Voor het lesje woA heb je alleen een blanco A4-tje nodig. Stuur een foto van je favoriete prentenboek, en daarbij je onderzoekje, naar ohor@tabor.nl en maak kans op een mooie Oscar-hoodie.

Spaans

Volg het lesje Spaans en doe de quiz.

Wiskunde

Voor het lesje wiskunde kun je hieronder het opdrachtformulier downloaden. Stuur een foto van de Donald Duck-opdracht naar ohor@tabor.nl en maak kans op een mooie Oscar-hoodie.

Rondleiding door Rhoni en Nora

Brugklasleerlingen Rhoni en Nora uit v1a laten je op hun eigen wijze de school zien en en leiden je door leuke en bijzondere momenten uit het jaar van een brugklasser op Oscar Romero

Mevrouw Reus en mevrouw Viëtor sluiten de Beleef-het Oscar-middag af

Leuk dat je hebt deelgenomen aan de Beleef-het Oscar-middag! We hebben je alvast een beeld willen geven van onze school. Natuurlijk hopen wij je in ieder geval bij het Open Huis op 31 januari of 1 februari persoonlijk te kunnen ontvangen in ons prachtige, vernieuwde gebouw. Tot die tijd kun je rondkijken op onze website en van alles over onze school ontdekken. En je kunt de Beleef-het Oscar-middag nog meerdere keren volgen door hierboven andere lesjes te kiezen. Stuur de foto’s van je antwoordbladen op naar ohor@tabor en win leuke prijsjes. Wil je weten of je gewonnen hebt? Kijk dan naar de de live-uitzendingen van Studio Oscar Romero op 17 december en 14 januari op de Open Huis-website.